AddThis Social Bookmark Button

444444444

gagyi zsolt

 

Gagyi Zsolt vagyok 1989. október 6-án születtem. A nyárádszeredai Jézus Szíve plébániához tartozom. Tanulmányaimat a helybéli Deák Farkas-, valamint a Bocskai István Iskolaközpontban végeztem. 

 

 

 hojda ionuc

 

Hojda Ionuc-Vasile 

 

 

jakkel tamas

 

Jakkel Tamásnak hívnak, a Szatmári egyházmegyéből, a szatmárnémeti Szent Család plébániáról érkeztem. Szatmárnémetiben születtem 1994. augusztus 25.-én.  Középiskolai tanulmányaimat a „Mihai Eminescuʺ főgimnáziumban végeztem és ott is érettségiztem.

    

 

kalanyos otto

 

A nevem Kalányos Ottó, születtem 1994. Június 18.án. 16 éve, hogy nevelő szülők egyengetik életemet, nevelnek, és megadnak minden jót fejlődésem érdekében, a legfontosabbat, a lelki támaszt. Csíkszentgyörgy községben, Csíkbánkfalván lakom a 372-es házszám alatt. Elemi iskolámat a Csíkbánkfalvi „Márton Ferenc” elemi iskolában végeztem, majd ezt követően a gyimesfelsőloki „Árpádházi Szent Erzsébet” középiskolában folytattam tanulmányaimat teológia szakon. Sikeres érettségi után Isten kegyelméből felvételit nyertem a Gyulafehérvári Hittudományi Főiskolába. Hivatásom már nagyon rég megszületett, mindig is pap szerettem volna lenni, és a mai napig is az szeretnék lenni. 

 

kelemen arnold 

Kelemen Zoltán-Arnold vagyok Csíkcsicsóból. 1994. november 2.-án születtem szüleim első gyermekeként. Az elemi iskolát szülőfalumban, a középiskolai tanulmányaimat a csíkszeredai Segítő Mária Római Katolikus Gimnáziumban végeztem. Pap szeretnék lenni, mert hivatást érzek lelkemben, hogy Istent szolgáljam és népünknek hirdessem az Ő örömhírét. Hálát adok Istennek mindazokért, akik imáikkal kísérnek engem.  

 

 

tamas ofm

Licz Csaba Zsolt, Tamás testvér vagyok. 1983. június 6- án születtem Szatmáron, és onnan 30 km-re Halmiban nőttem fel. Már gyermekkoromban megszerettem a templomot, a szentmisére járást. Annak köszönhetem ezt, hogy édesanyám vallásosan nevelt és jó plébánosaim voltak, akik sokat törődtek az ifjúsággal. Így ébredt fel bennem a papi majd később a szerzetesi hivatás. Miután felismertem Isten akaratát, igyekeztem eleget tenni. Ezért 1997-ben felvételiztem a Hám János katolikus középiskolába Szatmárra. 2001-ben sikeres érettségi vizsgát tettem és ugyanabban az évben felvételemet kértem az Erdélyi Ferences Rendtartományba. Első fogadalmamat 2004-ben tettem le. Jelenleg a sebesi ház tagja vagyok és most másodéves tanulmányaimat folytatom a Gyulafehérvári Teológián. 

 

mike ervin

 

A nevem Mike Ervin, Feltorjáról jöttem ide. 1994. február 4-én születtem Kézdivásárhelyen. Az elemi iskolát szülőfalumban, Torján-, illetve Kézdivásárhelyen jártam, majd a középiskolát, a Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Teológiai Líceumban végeztem el. Már kiskoromtól fogva éreztem azt a valamit, hogy engem kiválasztottak, és meghívtak egy szép-, de ugyanakkor nem könnyű, és egy egész életet felölelő szent hivatásra. Pap akarok lenni, ezért vagyok itt, ez az én életcélom, mert követni akarom Őt.  

 

nyiro szabolcs

 

A nevem Nyirő Szabolcs István, Csíkszentgyörgyről jöttem a gyulafehérvári Megtestesült Bölcsességről nevezett Szemináriumba, két évvel érettségi után. Én kiskoromtól nem mondhatnám, hogy ide készültem, mi több még az érettségi időszakában sem gondolkodtam azon, hogy ide jöjjek… Volt akkor is vonzalom Isten papsága felé, de nem volt elég ahhoz, hogy engem ide hozzon.  A hivatásérzet érettségi után kezdett érlelődni bennem. Mondhatni, mint egy páli fordulónak is, úgy értékelődött át magamban az élet, miután felismertem a hívó szót! Felismertem, életem egyetlen értelme Istenben van, az Ő akaratában, csak ebben találom meg az elégedettséget, a nyugalmat és az örömet! 

 

pal aron

 

Pál Áron vagyok, Besztercén születtem, 1994. március 18-án, és Vicében nevelkedtem. A Szentháromság plébániához tartozom. Középiskolámat a Gyulafehérvári Római Katolikus Teológiai Líceumban végeztem és ott erősödött meg a hivatásom a papi szolgálat után. A sikeres érettségi után elhatároztam, hogy Teológiára jövök, és a júliusi hónapban fel is vettek.  

 

 

radulov piry

 

Mă numesc Radulov Piry, am 19 ani, născut pe 14 Septembrie 1994. Sunt de naționalitate Bulgară, din Breștea, dieceza de Timișoara, unde este părinte paroh Calapiș Matei. Am absolvi Liceul Teologic Romano-Catolic „Gerhadinum” Timișoara. „Dumnezeu se manifestă în noi, în măsura în care îl prețuim„ ...și iată, că sunt în seminar. 

 

 

varga lorand

 

A nevem Varga Loránd Balánbányán születtem 1994. 07. 20-án. Elemi és általános tanulmányaimat a balánbányai általános iskolában végeztem. A középiskolát már kicsit távolabb az otthonomtól, ugyanis Gyulafehérváron jártam a Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Kisszemináriumban. Azért jöttem teológiára, mert meghallottam Isten hívó szavát és áldozatos szolgájává szeretnék válni.