AddThis Social Bookmark Button

past

   

 hojda ionuc

Hojda Ionuc-Vasile

 

 

 

jakkel tamas

Jakkel Tamásnak hívnak, a Szatmári egyházmegyéből, a szatmárnémeti Szent Család plébániáról érkeztem. Szatmárnémetiben születtem 1994. augusztus 25.-én.  Középiskolai tanulmányaimat a „Mihai Eminescuʺ főgimnáziumban végeztem és ott is érettségiztem.

    

 

 

kalanyos otto

A nevem Kalányos Ottó, születtem 1994. Június 18.án. 16 éve, hogy nevelő szülők egyengetik életemet, nevelnek, és megadnak minden jót fejlődésem érdekében, a legfontosabbat, a lelki támaszt. Csíkszentgyörgy községben, Csíkbánkfalván lakom a 372-es házszám alatt. Elemi iskolámat a Csíkbánkfalvi „Márton Ferenc” elemi iskolában végeztem, majd ezt követően a gyimesfelsőloki „Árpádházi Szent Erzsébet” középiskolában folytattam tanulmányaimat teológia szakon. Sikeres érettségi után Isten kegyelméből felvételit nyertem a Gyulafehérvári Hittudományi Főiskolába. Hivatásom már nagyon rég megszületett, mindig is pap szerettem volna lenni, és a mai napig is az szeretnék lenni. 

 

kelemen arnold 

Kelemen Zoltán-Arnold vagyok Csíkcsicsóból. 1994. november 2.-án születtem szüleim első gyermekeként. Az elemi iskolát szülőfalumban, a középiskolai tanulmányaimat a csíkszeredai Segítő Mária Római Katolikus Gimnáziumban végeztem. Pap szeretnék lenni, mert hivatást érzek lelkemben, hogy Istent szolgáljam és népünknek hirdessem az Ő örömhírét. Hálát adok Istennek mindazokért, akik imáikkal kísérnek engem.  

 

 

mike ervin

A nevem Mike Ervin, Feltorjáról jöttem ide. 1994. február 4-én születtem Kézdivásárhelyen. Az elemi iskolát szülőfalumban, Torján-, illetve Kézdivásárhelyen jártam, majd a középiskolát, a Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Teológiai Líceumban végeztem el. Már kiskoromtól fogva éreztem azt a valamit, hogy engem kiválasztottak, és meghívtak egy szép-, de ugyanakkor nem könnyű, és egy egész életet felölelő szent hivatásra. Pap akarok lenni, ezért vagyok itt, ez az én életcélom, mert követni akarom Őt.  

 

 

pal aron

Pál Áron vagyok, Besztercén születtem, 1994. március 18-án, és Vicében nevelkedtem. A Szentháromság plébániához tartozom. Középiskolámat a Gyulafehérvári Római Katolikus Teológiai Líceumban végeztem és ott erősödött meg a hivatásom a papi szolgálat után. A sikeres érettségi után elhatároztam, hogy Teológiára jövök, és a júliusi hónapban fel is vettek. 

 

 

radulov piry

Mă numesc Radulov Piry, am 19 ani, născut pe 14 Septembrie 1994. Sunt de naționalitate Bulgară, din Breștea, dieceza de Timișoara, unde este părinte paroh Calapiș Matei. Am absolvi Liceul Teologic Romano-Catolic „Gerhadinum” Timișoara. „Dumnezeu se manifestă în noi, în măsura în care îl prețuim„ ...și iată, că sunt în seminar. 

 

 

 

varga lorand

A nevem Varga Loránd Balánbányán születtem 1994. 07. 20-án. Elemi és általános tanulmányaimat a balánbányai általános iskolában végeztem. A középiskolát már kicsit távolabb az otthonomtól, ugyanis Gyulafehérváron jártam a Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Kisszemináriumban. Azért jöttem teológiára, mert meghallottam Isten hívó szavát és áldozatos szolgájává szeretnék válni.