AddThis Social Bookmark Button

6666666

albert istvan 

A nevem Albert István-Csaba, Kézdivásárhelyen születtem 1991. augusztus 16-án. A kézdivásárhelyi Szentháromság (Kanta) plebániához tartozom. Tanulmányaimat a templomtól nem messze lévő Nagy Mózes Líceumban végeztem ahonnan a sikeres érettségi után felvételt nyertem a Gyulafehérvári Római Katolikus Hittudományi Főiskolára. Hivatásom érlelődése úgy érzem még mindig folyamatban van, hiszek abban, hogy ha tényleg meghívott szolgálatára eláraszt kegyelmével és megszenteli munkámat.

  

bojtor attila 

A nevem Bojtor Attila György, csíkszeredai vagyok, 1988-ban születtem. Szeretnék segíteni az embereknek, hogy boldogabbak legyenek.

 

 

  

 biro karoly

Bíró Károly vagyok, 1989-ben születtem Csíkszentdomokoson

 

 

 

griz laszlo 

A nevem Griz László, 1984. október 30-án születtem Szatmárnémetiben. A szinérváraljai Szeplőtelen Fogantatás plébániához tartozom. 

 

 

  

janossi imre

 

Nevem Jánossi Imre, Csíkszeredában születtem 1991. december 4-én. Csíkszentsimon-i Szent László plébániához tartozom. Középiskolai tanulmányaimat a gyulafehérvári Kisszemináriumban végeztem, sok jó és áldozatos ember nevelése után felvételiztem a Teológiára.   

 

 

linzenbold szabolcs

 

A nevem Linzenbold Szabolcs, 1990. május 10-én születtem Nagykárolyban. A kálmándi Szent Anna plébánia tagja vagyok, jelenleg a szatmári egyházmegye negyedéves kispapja. Középiskolai tanulmányaimat a Nagykárolyi Kalazanci Szent József Római Katolikus Teológiai Iskolaközpontban végeztem. 2010-ben sikeresen felvételiztem a Gyulafehérvári Római Katolikus Papi Szeminárium és Hittudományi Főiskola Intézetébe.  

 

   

vancsa csaba

 

Váncsa Csaba – Tibornak hívnak, 1990. április 13-án születtem Aradon, ott élek szüleimmel. Szülővárosomban végeztem az elemi, általános iskolát és a líceumot is. Érettségi után kértem felvételimet a Gyulafehérvári Hittudományi Iskolába, abból a megfontolásból, hogy papi hivatást érzek. Istent és az embereket szeretném szolgálni - Ad maiorem Dei gloriam.