IV. évfolyam

DSC_0473.jpg

Czirják Ottó

Csíkmadaras • 1998. július 1.

A nevem Czirják Ottó, 1998. július 1-én születtem Csíkmadarason. Középiskolai tanulmányaimat a csíkszeredai Segítő Mária Római Katolikus Teológiai Líceumban végeztem. Sikeres érettségi után, hallgatva Isten hívó szavára felvételemet kértem a gyulafehérvári teológiára. 

DSC_0483.gif

Ferencz Egon - József

Szárhegy • 1998. december 3.

A nevem Ferencz Egon-József, 1998. december 3-án születtem. Gyergyószárhegyen lakom és a Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Líceumban végeztem a tanulmányaimat. Hivatást csak 11. osztályos koromban éreztem komolyabban. Érettségi után döntöttem úgy, hogy igent mondok Isten hívó szavára, ezután felvételiztem a szemináriumba. Hiszem azt, hogy ha Isten valóban azt akarja, hogy pap legyek, akkor megadja a szükséges erőt a kitartáshoz, hogy befejezzem azt, amit elkezdtem.

DSC_0490.gif

Hegyeli András

Gelence • 1998. augusztus 30.

Hegyeli András vagyok, Gelencéről érkeztem. Középiskolai tanulmányaimat a gyulafehérvári Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Teológiai Líceumban végeztem, ahol sikeresen érettségiztem, majd felvételt nyertem a teológiára. Nagy kíváncsisággal várom a szeminárium nyújtotta programok és kurzusok színes kihívásait.

DSC_0496.gif

Hosszu Norbert - Lajos

Kézdimartonos • 1998. május 18.

Hosszu Norbert-Lajos vagyok, 1998. május 18-án születtem Kovásznán, Kézdimartonoson nevelkedtem. Az általános iskolámat Bereckben végeztem, a középiskolát pedig a gyulafehérvári Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Líceumban. Az itt eltöltött idő alatt még jobban tisztázódott bennem a hivatásom a papság iránt. Sikeres érettségi után felvételt nyertem a gyulafehérvári Megtestesült Bölcsességről nevezett Római Katolikus Hittudományi Főiskolára. Tanulmányaim befejeztével olyan pap szeretnék lenni, aki híven szolgálja embertársait és közel vezeti őket Istenhez.

DSC_0508.gif

Kajtár Zsolt - László

Gyimesközéplok • 1998. január 10.

Kajtár Zsolt-László vagyok, 1998. január 10-én születtem, háromgyermekes család második gyermekeként Gyimesközéplokon nevelkedtem. Általános iskoláimat szülőfalumban végeztem, középiskolát pedig a gyulafehérvári Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Líceumban. A líceumi négy év alatt érlelődött meg bennem a papság iránti vágy, úgy érzem, hogy Isten az Ő népének szolgálatára hívott meg engem.

DSC_0521.gif

Nagy Ferenc

Deményháza • 1998. október 15.

A nevem Nagy Ferenc, Deményházán születtem 1998. október 15-én. Középiskolai tanulmányaimat a Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Líceumban végeztem. A sikeres érettségi után felvételiztem a teológiára. Már kiskorom óta pap akartam lenni, de a biztos döntésemet az érettségi határozta meg, így elkezdhettem azt az utat, amelyet Isten szánt nekem.